ClubWorx In-Studio On Demand The Loft

Monday			Thursda	Υ	
5:30am	Virtual Sprint	30 min	5:15am	Virtual Cycling	40-45 min
6:15am	Virtual Cycling	30-35 min	6:30am	Virtual Sprint	30 min
7:00am	Virtual Sprint	30 min	7:15am	Virtual RPM	50 min
8:45am	Virtual Sprint	30 min	10:45am	Virtual Cycling	45-60 min
10:30am	Virtual Cycling	45-60 min	12:00pm	Virtual RPM	30 min
12:00pm	Virtual RPM	30 min	1:00pm	Virtual Cycling	30-35 min
1:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min
2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	3:00pm	Virtual Cycling	30-35 min
4:30pm	Virtual Sprint	30 min	4:30pm	Virtual Sprint	30 min
7:00pm	Virtual Cycling	40-45 min	7:30pm	Virtual The Trip	45 min
8:00pm	Virtual Sprint	30 min	8:30pm	Virtual Cycling	30-35 min
Tuesday	,		<u>Friday</u>		
5:15am	Virtual Cycling	40-45 min	5:30am	Virtual Sprint	30 min
6:15am	Virtual Sprint	30 min	7:00am	Virtual Sprint	30 min
7:00am	Virtual RPM	45 min	9:30am	Virtual RPM	50 min
9:30am	Virtual The Trip	45 min	11:00am	Virtual Cycling	40-45 min
	Virtual Cycling	40-45 min	•	Virtual Sprint	30 min
•	Virtual Sprint	30 min	1:15pm	Virtual Cycling	40-45 min
1:00pm	Virtual Cycling	40-45 min	3:00pm	Virtual Cycling	40-45 min
2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	4:30pm	Virtual The Trip	45 min
3:15pm	Virtual Cycling	40-45 min	6:00pm	Virtual Sprint	30 min
4:30pm	Virtual RPM	50 min	7:00pm	Virtual Sprint	30 min
7:45pm	Virtual RPM	50 min			
9:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	Saturday		
			7:15am	Virtual Sprint	30 min
Wednes			8:00am	Virtual Cycling	30 min
5:30am	Virtual RPM	50 min		Virtual Cycling	40-45 min
6:25am	Virtual The Trip	45 min		Virtual Sprint	30 min
8:15am	Virtual Sprint	30 min	•	Virtual Cycling	45-60 min
	Virtual Cycling	45-60 min	1:15pm	Virtual RPM	50 min
•	Virtual The Trip	45 min	2:30pm	Virtual Sprint	30 min
1:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	5:00pm	Virtual The Trip	45 min
2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	0		
3:00pm	Virtual Cycling	40-45 min	Sunday	Vinteral The Tair	45 mai:-
4:30pm	Virtual Sprint	30 min		Virtual The Trip	45 min
5:15pm	Virtual Cycling	30-35 min		Virtual Cycling	30-35 min
6:00pm	Virtual The Trip	45 min	•	Virtual RPM	50 min
7:00pm	Virtual RPM	50 min	2:30pm	Virtual Sprint	30 min
8:00pm	Virtual Sprint	30 min	4:00pm	Virtual Sprint	30 min
			5:00pm	Virtual Sprint	30 min

Please note:

^{*}Cycling can include any formats including Freestyle classes as well as Les Mills formats such as SPRINT, RPM, and THE TRIP.

^{*}Please note these schedules are subject to change if there is a conflict. If you have comments or suggestions, please email mkime@clubworx.net with your schedule inquiries.