ClubWorx In-Studio On Demand The Loft

<u>Monday</u>			Thursday	,	
5:30am	Virtual Sprint	30 min	5:30am	Virtual Cycling	40-45 min
6:15am	Virtual Cycling	30-35 min	6:30am	Virtual Sprint	30 min
7:00am	Virtual Sprint	30 min	7:15am	Virtual RPM	50 min
8:45am	Virtual Sprint	30 min	10:45am	Virtual Cycling	45-60 min
10:30am	Virtual Cycling	45-60 min	12:00pm	Virtual RPM	30 min
12:00pm	Virtual RPM	30 min	1:00pm	Virtual Cycling	30-35 min
1:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min
2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	3:00pm	Virtual Cycling	30-35 min
4:30pm	Virtual Sprint	30 min	4:30pm	Virtual RPM	50 min
7:00pm	Virtual Cycling	40-45 min	7:30pm	Virtual The Trip	45 min
8:00pm	Virtual Sprint	30 min	8:30pm	Virtual Cycling	30-35 min
0.00pm	Virtual Sprint	30 111111	0.30pm	Virtual Cycling	30-33 11111
<u>Tuesday</u>			<u>Friday</u>		
5:30am	Virtual Cycling	40-45 min	5:30am	Virtual Sprint	30 min
6:15am	Virtual Sprint	30 min	7:00am	Virtual Sprint	30 min
7:00am	Virtual RPM	50 min	9:30am	Virtual RPM	50 min
9:30am	Virtual The Trip	45 min	11:00am	Virtual Cycling	40-45 min
10:30am	Virtual Cycling	40-45 min	12:00pm	Virtual Sprint	30 min
12:15pm	Virtual Sprint	30 min	1:15pm	Virtual Cycling	40-45 min
1:00pm	Virtual Cycling	40-45 min	3:00pm	Virtual Cycling	40-45 min
2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	4:30pm	Virtual Sprint	30 min
3:15pm	Virtual Cycling	40-45 min	6:00pm	Virtual Sprint	30 min
4:30pm	Virtual The Trip	45 min	7:00pm	Virtual Sprint	30 min
7:45pm	Virtual RPM	45 min	•	·	
9:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	Saturday		
·			7:15am	Virtual Sprint	30 min
Wednesd	ay		8:00am	Virtual Cycling	30 min
5:30am	Virtual RPM	50 min	10:30am	Virtual Cycling	40-45 min
8:15am	Virtual Sprint	30 min	11:15am	Virtual Sprint	30 min
10:30am	Virtual Cycling	45-60 min	12:00pm	Virtual Cycling	45-60 min
12:00pm	Virtual The Trip	45 min	1:15pm	Virtual RPM	50 min
1:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	2:30pm	Virtual Sprint	30 min
2:00pm	Virtual Cycling	30-35 min	5:00pm	Virtual The Trip	45 min
3:00pm	Virtual Cycling	40-45 min			
4:30pm	Virtual Sprint	30 min	<u>Sunday</u>		
5:15pm	Virtual Cycling	30-35 min	10:30am	Virtual The Trip	45 min
6:00pm	Virtual The Trip	45 min	11:30am	Virtual Cycling	30-35 min
7:00pm	Virtual RPM	50 min	12:30pm	Virtual RPM	50 min
8:00pm	Virtual Sprint	30 min	2:30pm	Virtual Sprint	30 min
•	·		4:00pm	Virtual Sprint	30 min
			5:00pm	Virtual Sprint	30 min
			-	•	

Please note:

^{*}Cycling can include any formats including Freestyle classes as well as Les Mills formats such as SPRINT, RPM, and THE TRIP.

^{*}Please note these schedules are subject to change if there is a conflict. If you have comments or suggestions, please email mkime@clubworx.net with your schedule inquiries.